«Regele» a plecat învins!

25 martie 2011 18:30   Actualitate
Ultima actualizare:

După antrenamentul de dimineaţă, început la 10.30 şi încheiat o oră şi jumătate mai târziu, „Regele" s-a dus în biroului preşedintelui Adnan Polat.

A urmat o discuţie prelungită, încheiată cu anunţul oficial de pe site-ul clubului, la ora 15.58. Exact 60 de cuvinte, în care i s-a mulţumit lui Hagi pentru munca depusă şi în care a fost anunţată totodată despărţirea de antrenorul cu portarii Bogdan Vintilă şi de preparatorul fizic Giovanni Melchiorre.

Ruptura a fost una încărcată emoţional, atât pentru antrenorul român, cât şi pentru oficialii turci, a declarat la GSP TV Ioan Becali.

„A plecat supărat. A fost o despărţire aproape de lacrimi, şi din partea Galatei, şi din partea lui Hagi! Au fost spuse nişte cuvinte, cum că Hagi va rămâne în inimile lor", a declarat fostul agent FIFA.

Fanii Galatei i-au trimis şi ei mesaje de susţinere „Regelui" pe forumuri, deşi Hagi i-a lăsat mai degrabă cu un gust amar. Românul a preluat echipa pe locul 9 în clasament şi a lăsat-o pe 11, cu doar 6 victorii, 3 remize şi 9 înfrângeri.

A ratat şi obiectivul propus, acela de a juca la anul în cupele europene, fiind eliminat de Gaziantepspor în sferturile Cupei Turciei, unde a adunat 2 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere.

Hagi a acuzat voalat conducerea Galatei la televiziunea clubului. „Săptămâna asta am discutat cu domnul preşedinte aproape zilnic despre proiectul meu pentru la anul. Mi-am dat seama că nu fac parte din planurile de viitor, aşa că am decis să încheiem de comun acord colaborarea", a spus Hagi. Adnan Polat a confirmat spusele sale.

„A întrebat dacă ne gândim ca el să rămână şi în sezonul viitor. I-am spus că ne gândim la alte nume, iar el a spus că vrea să plece imediat. I-am propus să rămână până la finalul sezonului, dar n-a vrut. Hagi a acceptat o compensaţie simbolică", a completat başcanul turc.

Mai multe