Regizorul Alex Ceauşu a fost prins de poliţie în timp ce transporta 5 tone de iarbă!

5 mai 2014 12:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Şi vedetele au probleme, iar regizorul videoclipului "Miracle", al soliştilor Paulei Seling şi Ovi, a păţit-o chiar de curând

Cum din activitatea sa profesionala nu puteau lipsi si incidentele, iata ca Alex Ceausu a cam patit-o de aceasta data. Regizorul a avut de-a face cu Politia Capitalei, tocmai ce incerca sa-si asigure recuzita pentru un nou material video. Acesta a fost oprit de oamenii legii, in timp ce transporta un tir plin de iarba, la intrare in Bucuresti. Politistii au facut controlul de rutina, unde au gasit 5 tone de gazon, folosit pentru a asigura cadrele videoclipului piesei "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovi, pentru Eurovision 2014.

Cum totul a fost in regula, Ceausu si-a continuat linistit traseul spre studiourile unde aveau sa aiba loc filmarile propriu-zise. Acesta se amuza si declara pe seama celor intamplate: "Pentru cadrele clipului reprezentativ pentru Romania, la Eurovisionul din acest an, a trebuit sa folosesc multa iarba. Mai precis, 5 tone, pe care le-am transportat cu un tir, tocmai din afara Bucurestiului. Bineinteles ca politia m-a oprit, pentru a face controlul de rutina, fiind destul de suspect pentru ei. M-au luat la intrebari cu privire la ceea ce transport, le-am raspuns amuzat ca iarba, au controlat, dar i-am lasat dezamagiti, pentru ca aveam toate actele in regula, si era vorba doar de putin mai mult gazon decat in mod obisnuit. Cand realizez un clip de o asemenea anvergura, trebuie sa-mi toate masurile de precautie, iar productia sa iasa impecabila, asigurandu-ma de toata recuzita necesara.", a declarat regizorul.

Mai multe