Relaţia Andreei Bălan cu Keo se clatină de multă vreme. De când au început problemele

11 aprilie 2014 5:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după opt ani de relaţie, separare care a luat prin surprindere întrega lumea a showbizului românesc, mai ales că cei doi păreau un cuplu solid. Motivul vehiculat încă de la început a fost faptul că Andreea îşi dorea o familie, iar Keo nu voia să facă acest pas.

Într-un interviu acordat revistei Story, cântăreaţa a recunoscut că cei doi au luat o pauză, pentru că din punctul ei de vedere, Keo trebuie să îşi dea exact seama ce vrea. În plus, Andreea a mărturisit că discuţiile dintre ei au apărut de un an de zile, de când ceasul biologic al artistei a început să bată.

"Adevărul este că am luat o pauză pentru a ne limpezi mințile. De fapt, doar el trebuie să și le limpezească. Eu știu foarte clar ce îmi doresc. În primul rând, trebuie să-ți spun că noi suntem de opt ani împreună, nu de șapte, așa cum s-a scris în presă. Intrasem deja în al nouălea. De un an... eu am început să pun problema unei familii și el a tot amânat", a declarat Andreea.

Însă cântăreaşa a mai adăugat că nu ştie cum s-ar simţi dacă fostul ei iubit i-ar spune acum că vrea să se căsătorească şi să facă un copil: "Din păcate, nu suntem în situaţia aceasta".

Mai multe