«Relaţia dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu nu mai merge. Este stinsă»

29 iunie 2012 5:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a fost amfitrioana unui eveniment monden prilejuit de lansarea unei îngheţate italiene la Bucureşti. De la petrecerea desfăşurată cu mult fast nu a lipsit nici Dani Oţil, dar acesta a refuzat vehement să stea mult prea aproape de iubita lui.

Cei doi s-au ignorat total la evenimentul monden şi nici măcar nu s-au salutat de la distanţă. Psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, le-a analizat comportamentul şi a ajuns la concluzia că relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil scârţâie.

„Câtă vreme Mihaela şi Dani au apărut în public împreună, nu poate fi vorba de discreţie. Faptul că s-au ignorat când s-au întâlnit în public demonstrează că relaţia lor nu mai merge. Situaţia din cadrul cuplului i-a determinat să adopte o poziţie de indiferenţă unul faţă de celălalt, tocmai pentru a demonstra presei că nu mai sunt împreună. Nu cred că vor rămâne prieteni, limbajul non verbal pe care l-au abordat pune în evidenţă răceala dintre ei. Dacă rămâneau prieteni, când se vedeau se salutau civilizat. Dar cum relaţia e probabil stinsă, acum îşi scot colţii, metaforic vorbind", explică Ilie Marinescu pentru ziarul Ring.

Mai multe