Replici de agăţat care chiar funcţionează!

13 iulie 2010 15:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Ca să abordezi o femeie sau un bărbat ai nevoie de mult curaj. Dacă eşti o fire deschisă şi încrezătoare, cu siguranţă nu vei folosi o replică prostească pentru a vorbi cu cineva.

Poţi pur şi simplu să fii tu însuţi şi ai să ai succes. Însă pentru alţii, a aborda o persoană de sex opus este foarte greu. Aşa că ei apelează la replicile de agăţat.

Simt nevoia să se bazeze pe o replică penibilă doar pentru a atrage atenţia cuiva.

Astfel, cei de la www.stylecaster.com au creat un ghid pentru cei mai puţin descurcăreţi:

Simplitatea este cheia succesului

Întâlnirile ar trebui să fie directe, la fel ca şi abordarea unei femei sau a unui bărbat. Replicile simple sunt directe şi la obiect. Întreabă "Pot să-ţi cumpăr ceva de băut?" sau spune "Bună, numele meu este.." şi ai să ai parte de o reacţie pozitivă.

Citeşte şi:Află ce le îngrijorează pe femei într-o relaţie!

30 de lucruri mărunte cărora bărbaţilor li se par sexy!

10 semne că relaţia ta s-a sfârşit!

Păstrează sexul pentru dormitor

Replicile cu tentă sexuală sunt riscante, deoarece funcţionează doar la persoanele axate pe buna dispoziţie. Dacă ieşi în oraş în căutare de un one night stand, replicile îndrăzneţe sunt perfecte pentru tine.

Dacă începi conversaţia prin a spune "Pot să fiu sclavul tău sexual diseară?" sau "Ajută-i pe cei orfani şi ia-mă acasă cu tine" e foarte posibil să nu te duci singur acasă.

Ai grijă pe cine abordezi, altfel rişti să fii pocnit peste faţă. Dacă eşti în căutare de o relaţie, limitează-te la lucrurile simple de mai sus.

Toată lumea adoră un pic de romantism

Chiar şi bărbaţii, deşi nu vor admite asta niciodată. Dacă ai să foloseşti o replică de agăţat romantică, cu siguranţă vei genera zâmbete.

Replici precum "Mă pierd în zâmbetul tău" sau "Îţi plac plimbările lungi pe plajă?" te vor ajuta să-ţi dai seama cu ce persoană ai de-a face.

O femeie va aprecia că ai fost mai drăguţ decât cel care a folosit replicile de la punctul 2, iar un bărbat ori va râde, ori va crede că eşti nebună.

Mergi la sigur cu amuzamentul

Să abordezi un bărbat sau o femeie cu o replică amuzantă este întotdeauna o opţiune bună. Dacă deschizi conversaţia cu "Nu-ţi fă griji, nu sunt beat, ci doar intoxicat de tine" sau "Sunt destul de drăguţ? Sau trebuie să-ţi mai cumpăr ceva de băut?", oamenii vor râde.

Toată lumea iubeşte o persoană amuzantă.

Mai citeşte:

5 metode prin care să-ţi condimentezi viaţa sexuală!

Bărbaţii îşi aleg iubita într-o milisecundă. Află de ce!

Iată cum poţi fi o iubită de nota 10!

Mai multe