Reţetele de slăbire care au «topit» vedetele

9 septembrie 2013 7:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete de la noi pledează pentru un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie controlată şi cât mai mult sport posibil.

Pe unele dintre ele le-am văzut total schimbate, cu zeci de kilograme în minus, în doar câteva luni.

Iată ce diete au adoptat ca să «topească» colăceii de grăsime.

Nicoleta Luciu

Frumoasa brunetă a avut rezultate spectaculoase cu regimul de viaţă pe care şi l-a impus după ce a născut tripleţii. La momentul respectiv, avea 90 de kilograme şi îşi dorea să ajungă din nou la silueta care a consacrat-o.

Iată cum arăta dieta Nicoletei şi ce e mâncat ca să dea jos 40 kg:

- 300 de grame de legume;

- 100 de grame de carne slabă;

- 500 de grame de iaurt, în care se pun fulgi de grâu germinat şi suplimente nutritive esenţiale;

- Două batoane nutritive Fibrobar cu ceai verde (le foloseşte ca aport nutritiv sau pentru a potoli senzaţia de foame);

- 3 plicuri de L-Carnitin (suc instant, care ajută şi stimulează arderea grăsimilor).

Pe lânga asta, s-a antrenat intens cu Florin Uceanu.

Chiar şi acum, Nicoleta îşi controlează destul de strict alimentaţia şi pune accent pe carne slabă, lactate degresată şi un consum redus de carbohidraţi. În plus, urcă în fiecare zi sutele de trepte din Parcul Carol şi încearcă să mănânce cât mai mult pepene, în sezon.

Minodora

A slăbit 20 de kilograme şi a fost nevoită să-şi schimbe întreaga garderobă. Hainele măsura 50-52, pe care le purta înainte, au fost schimbate cu unele noi, mult mai mici, respectiv măsura 40-42. O parte din vechea îmbrăcăminte, care acum nu-i mai este de nici un folos, a ajuns în şifonierul unei verişoare de-a ei.  Minodora spune că nu s-a înfometat, ci doar a fost mai grijulie la ceea ce pune în farfurie. „Am renunţat la dulciuri, pâine, paste, cartofi şi orez, iar după ora 19.00 nu mai mănânc nimic.

Gabi Cristea

Gabriela Cristea a slăbit 20 kg şi se poate lăuda cu siluetă de invidiat. Cum a reuşit? Cu disciplină şi perseverenţă. Dimineaţa ia un mic dejun "copios" cu fulgi de ovăz şi iaurt degresat, nuci, seminţe de in, dovleac sau de floarea soarelui, apoi urmează o gustare de fructe. La prânz, vedeta mânâncă salată cu carne, sau cu brânzeturi, însă se declară o pofticioasă, aşa că i se mai face dor şi de o tocăniţă.

Gustarea de la ora 17.00 e de departe preferata ei. "Aici am prăjituri. Mi le fac singură, cu creme sau cu fructe. Pot să mănânc dulciuri de trei ori în două săptămâni. Am voie şi ciocolată, dar neagră", a completat ea.

Cina constă în legume la grătar, însoţite de peşte, fructe de mare sau carne de curcan. "De Crăciun pot să mânânc sarmale, iar de Revelion, salată boef", a spus vedeta. Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie şi ceaiuri obişnuite, nu de slăbit.

Aşa arăta Gabi Cristea înainte să înceapă dieta

Cu această dietă, Gabriela a "topit"  20 kilograme.

Ozana Barabancea

Soprana a slăbit aproape 40 de kilograme şi încet, încet revine la formele apetisante din adolescenţă. Soprana nu se opreşte aici, căci vrea să mai dea jos alte 15 kilograme! Ea a început să scape de kilogramele în plus încă din 2011, cu ajutorul unei diete minune, dar sănătoasă. 

Dieta pe care o urmează artista impune un stil de viaţă sănătos, dar include şi numeroase restricţii. Ozana nu mănâncă după ora 19.00, nu mai consumă alimente prăjite şi a renunţat la dulciuri.

Aşa arăta Ozana la 120 kg

Andreea Marin

Fosta «zână a surprizelor» e hotărâtă să pună capăt criticilor privind kilogramele sale, aşa căa pus serios pe treabă. Pe lângă faptul că se antrenează foarte des cu Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2013, Andreea Marin mănâncă foarte sănătos. Pentru ca schimbările să se producă şi mai rapid, Andreea urmează o cură de detoxifiere pe care a început-o în Turcia. Timp de 10 zile, nu s-a atins de mâncăruri şi a băut numai sucuri şi supe, la fiecare oră şi jumătate. Întoarsă acasă, urmează un regim vegetarian.

Iată cum arăta Andreea Marin

Mai multe