Riscă să moară din cauza celor mai mari sâni din lume - VIDEO

15 iulie 2010 7:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Şi-a dorit să aibă cel mai mare bust din lume şi a reuşit, însă costul poate fi mult prea mare în comparaţie cu beneficiul unui asemenea record - în urma ultimei operaţii de mărire a sânilor Sheyla Hershey a contractat un stafilococ din cauza căruia ar putea să moară.

După 30 de intervenţii chirurgicale în care i-au fost puse implanturi de silicon tot mai voluminoase, brazilianca Sheyla Hershey (31 de ani) a atins, anul trecut,  recordul mondial în materie de mărime a bustului. Cu toate că avea sâni imenşi, de mărimea 38 KKKm Sheyla nu s-a oprit şi a continuat operaţiile de inserţie a pungilor cu silicon.

Luna trecută, la ultima intervenţie, femeia a suferit o complicaţie severă la nivelul ambilor sâni, după ce a contractat o infecţie cu stafilococi, care dacă ajungeau iar fi pus în pericol viaţa.

"Aveam febră puternică şi m-a cuprins o durere îngrozitoare, încât nici nu mai puteam să respir. Am stat în pat toată ziua întrucât nu am reuşit să mă ridic", povesteşte Sheyla Hershey.

Medicii au fost nevoiţi să-i elimine implanturile cu silicon, iar dacă infecţia nu dă semne de regres va fi nevoie de o extirpare integrală a sânilor.

Mai multe