Riscurile relaţiilor online! Dacă 2 femei vor să facă sex cu tine în acelaşi timp, s-ar putea să regreţi

10 noiembrie 2011 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă 18 ani, a fost răpit de două tinere sataniste din Milwaukee, care l-au violat timp de două zile şi l-au înjunghiat de peste 300 de ori.

Victima a declarat ulterior la poliţie că a venit în Milwaukee pentru a se întâlni cu o femeie pe care a cunoscut-o online. Însă întâlnirea nu a decurs aşa cum se aştepta. El a fost ameninţat cu cuţitul, legat cu a bandă adezivă şi sfoară, apoi înjunghiat.

După ce a fost eliberat, duminică seara, bărbatul a sunat la urgenţă de pe stradă. Când au sosit poliţiştii, l-au găsit sângerând şi au urmat dâra de sânge până la apartamentul agresoarelor.

Situaţia a «scăpat de sub control»Când poliţia a apărut la uşa apartamentului agresoarelor sataniste, acestea nici măcar nu au încercat să nege acuzaţiile bărbatului.

„Cred că pe mine mă cautaţi”, a spus Rebecca Chandler, în vârstă de 22 de ani. Fata a declarat că, iniţial, victima a acceptat să fie înjunghiată, dar situaţia a „scăpat de sub control” şi a încercat să dea vina pe colega ei de apartament, Raven Larabee, în vârstă de 20 de ani, afirmând că aceasta l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat.

Poliţiştii au găsit podeaua apartamentului plină de sânge. De asemenea, au găsit în locuinţă mai multe cărţi sataniste, informează „Milwaukee Journal Sentinel”.

Victima s-a ales cu numeroase plăgi înjunghiate pe gât, spate, mâini şi picioare. Ulterior, el şi-a schimbat statusul de pe Facebook, adăugând un singur cuvânt: „Cusături”.

Femeile au fost reţinute, deşi procurorii nu au formulat încă acuzaţiile oficiale. Pentru Rebecca Chandler a fost stabilită o cauţiune de 150.000 de dolari, iar pentru Raven Larabee,  o cauţiune de 100.000 de dolari.

Mai multe