Robert Turcescu despre Mircea Badea: «E un mic golănaş de cartier»

31 ianuarie 2013 7:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii "Sub semnul întrebării", Robert Turcescu, este, de multă vreme, într-o dispută poate de neînţeles cu prezentatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea.

Într-un interviu acordat revistei "OK!", Robert Turcescu a vorbit despre polimica dintre el şi Mircea Badea şi despre începuturile acestei rivalităţi.

"Cred că pleacă totul de prin anul anul 2004, când Mircea Badea m-a rugat - fiind într-un moment de disperare din punct de vedere profesional, că nu avea loc de muncă şi-i arsese fabrica de chibrituri de la Gherla - să ne întâlnim, să-l ajungă la Realitatea TV... Sergiu Toader, care se afla la conducere şi care lucrase cu Mircea Badea, deja ştia ce face şi ce poate, a spus că nu are nevoie de un comediant de televiziune la un post de ştiri... Ce s-a întâmplat cu el după e un fel de degradare accelerată a caracterului unui om", a povestit Turcescu pentru revista "OK!".

"Mircea Badea e un mic golănaş de cartier, care a avut norocul să facă TV în România într-o perioadă în care se gustă glumele de cartier şi sunt priviţi cu mare atenţie maneliştii, golanii şi, în general, oamenii care au un limbaj trivial", a mai spus prezentatorul de televiziune.

Mai multe