Robert Turcescu, despre participarea la Eurovision: «Nu ne facem iluzii că o să câștigăm»

5 februarie 2013 9:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Robert Turcescu a vorbit despre participarea sa la Eurovision şi a recunoscut că este realist în ceea ce priveşte succesul pe care îl va avea alături de trupa sa.

Într-un recent interviu pentru Paginademedia, jurnalistul a declarat că nu înţelege de ce toată presa este mirată de faptul că va participa la concurs.

”Nu știu de ce e așa de grav că voi concura la Eurovision, că am văzut pe diverse site-uri că lumea se agită. Și Cristian Tudor Popescu joacă tenis în turnee de old boys și lumea nu mai zice nimic”, a spus Robert Turcescu.

Mai mult decât atât, el a recunoscut că este realist şi că nu are speranţe foarte mari în ceea ce priveşte câştigarea dreptului de a reprezenta Români, anul acesta.

”Nu ne facem iluzii că o să câștigăm și că vom reprezenta România la Eurovision. Dar nouă ne-a plăcut piesa și am decis să o înscriem. Așa cum mamele își plimbă copiii prin parcuri sau pe la rude și se laudă cu ei, cât sunt de deștepți și frumoși, așa vrem și noi să o arătăm publicului și juriului. Sper însă să fie interesantă pentru radiouri. Am promisiunea unui videoclip în care va apărea un personaj-surpriză, pe care am să-l dezvălui la un moment dat”, a adăugat Robert Turcescu.

Despre participarea lui Turcescu a vorbit şi Mihai Trăistariu. El a declart că transsexualul Naomi ar avea şanse mai mari de câştig.

Mai multe