Roberto Baggio împuşcă gâşte în România

4 februarie 2011 18:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Fostul mare fotbalist Roberto Baggio cu o puşcă mitralieră în aeroportul din Timişoara

Dacă Mutu avea mintea lui Baggio, ajungea mare jucător

Roberto Baggio a câştigat World Peace Award

Prezenţa lui Roberto Baggio pe aeroportul bănăţean a agitat apele. Italianul a zăbovit cel mult un sfert de oră în aeroport, timp în care nu s-a oprit nici măcar la o cafea la barul aerogării.

A aşteptat doar să îşi poată lua bagajul, în care erau mai multe arme. Cei de la Poliţia de frontieră l-au luat de-o parte pe fostul mare fotbalist, pentru a justifica armele pe care le are asupra lui.

Italianul a ajuns, ieri, la Brăila, cu un elicopter, s-a cazat într-un hotel din oraş, dar şi-a luat de îndată arma de vânătoare, un IJ de calibru 12 mm, şi a pornit împreună cu alţi doi italieni, însoţiţi de vânători români, în Insulă.

E drept că Baggio are mai multe arme, puşti de câte 2.000-3.000 de euro fiecare. Celebrul italian vânează de vreo şase ani pe fondurile din Insula Mare a Brăilei. Preferă să împuşte gâşte de baltă.

"E un client obişnuit al fondului de vânătoare Fundu-Cojocari, vânează gâşte. Plăteşte 120 de euro pe zi, dar n-are voie să vâneze mai mult de 12 exemplare", ne-a declarat inginerul Laurenţiu Radu, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Brăila.

Fostul fotbalist va mai rămâne, cel mai probabil, până sâmbătă seara când va pleca spre Delta Dunării, unde, de asemenea, e aşteptat la o partidă de vânătoare. "Baggio este un vânător disciplinat. A ajuns la Brăila şi s-a îndrăgostit de această zonă, prin intermediul unor oameni de afaceri italieni de la noi", a adăugat Radu.

Fostul sportiv obişnuieşte să doneze gâştele vânate restaurantului hotelului la care trage, chiar în centrul oraşului. "Mănâncă vânat cu aceeaşi plăcere cu care donează", a mai spus şeful AJVPS Brăila.

Are voie să vâneze doar 12 raţe

"E un client obişnuit al fondului de vânătoare Fundu-Cojocari, vânează gâşte. Plăteşte 120 de euro pe zi, dar n-are voie să vâneze mai mult de 12 exemplare", ne-a declarat inginerul Laurenţiu Radu, directorul AJVPS Brăila.

Mai multe