Rocsana Marcu, la un pas să rămână paralizată

12 iunie 2013 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Emisiunea estivală „Vedete la apă", care se va difuza în iulie, la Antena 1, a făcut o nouă victimă. După cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu, actriţa Crina Matei şi gimnastul Marian Drăgulescu, care au avut nevoie de intervenţia medicilor după o săritură periculoasă în bazinul de înot, Rocsana Marcu a suferit şi ea un accident de pe urma căruia are acum de tras.

Chiar dacă a făcut înot de performanţă şi nu este genul de persoană sedentară, Rocsana a avut probleme încă de la începutul competiţiei. Ea s-a încăpăţânat să meargă, însă, mai departe, în ciuda faptului că fiecare mişcare mai bruscă era un chin. Potrivit unor surse, la antrenamente, a purtat tot timpul un brâu, care să-i mai amelioreze durerea, dar una dintre sărituri era să-i fie fatală.

După ce s-a aruncat în bazinul de înot, Rocsana a acuzat dureri mari de spate, iar iniţial medicii i-au spus că e posibil să aibă fractură de coloană. După ce a făcut radiografii, diagnosticul a fost ceva mai blând, dar deloc de neglijat.

Ea are trei vertebre deplasate, iar doctorii i-au recomandat să stea la pat şi să ia antiinflamatoare până îi trec durerile destul de greu de suportat. Din cauza acestor probleme, Rocsana a ratat semifinala concursului, la care mai participă o mulţime de vedete, printre care fosta dansatoare a Deliei - Andreea Popescu, Laurette, Daniela Crudu, Vica Blochina etc.

Mai multe