Român «mort» de două ori în China

4 decembrie 2009 19:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Andrei Negrea, din Adâncata, judeţul Suceava, era plecat în China din decembrie 2008.

„Autorităţile chineze au anunţat că este vorba despre o sinucidere. Andrei Negrea s-a aruncat la 3 decembrie de la etajul 20 al unui hotel din Gungzhou", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Vestea că Andrei s-a sinucis, a îngrozit-o pe mama tânărului, care a aflat de moartea băiatului de la jurnaliştii „Click".

Maria Negrea a declarat ieri că, până la orele 18.00, nici unul dintre oficialii MAE din România nu i-a anunţat nmic.

„Fiul meu este în viaţă. Acum două săptămâni soţul meu a vorbit cu el şi i-a trimis bani ca să se întoarcă în ţară. Andrei este bine, stă acolo cu o fată", a declarat ieri Maria Negrea.

Femeia spune că este a doua oară când aude de moartea fiului ei, iar autorităţile nu îi spun nimic oficial.

„Nu mai cred în aşa ceva", a spus înlăcrimată femeia. Prima dată, vestea morţii lui Andrei Negrea a fost anunţată la sfârşitul lunii iulie de Marius Cazac, şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

„Din informaţiile noastre, tânărul a fost arestat în China încă de anul trecut şi executat săptămâna trecută (20-26 iulie - nr.) pentru trafic de droguri", declara la începutul lui august Marius Cazac.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro:Şoc: Andrei Negrea s-a sinucis în ChinaRomân executat în ChinaAndrei a plecat de acasă pentru bani

Mai multe