Români judecaţi pentru uciderea unui preot cu lovituri de ciocan - VIDEO

16 decembrie 2010 11:32   Actualitate
Ultima actualizare:

"Dacă privirile ar putea ucide, Ramona N. ar fi căzut ieri fulgerată. Câteva secunde din declaraţia sa ar fi fost suficiente pentru ca privirea pe care i-a aruncat-o Marius N., fostul său iubit, să o străpungă", scrie cotidianul La Verdad. Femeia a susţinut până miercuri că ea e criminalul. "Am fost ameninţată", explică ea.

Cuplul, de naţionalitate română, a fost audiat ieri în procesul care le-a fost intentat pentru uciderea lui Salvador Fernandez, preot din cartierul El Carmen, din Murcia. Acesta a fost ucis cu lovituri de ciocan în cap, iar acum, un juriu popular trebuie să decidă care dintre cei doi a fost criminalul.

Află cum a fost plănuită crima

Ramona, care până acum, a mărturisit în repetate rânduri că ea este unica vinovată de moartea sacerdotului, şi-a schimbat depoziţia la 180 de grade şi mărturiseşte că ucigaşul este fostul său iubit, Marius N.

"M-a ameninţat de mai multe ori. Mi-a spus că dacă nu iau totul asupra mea, cunoaşte lume foarte periculoasă în România, care îmi vor ucide familia", a explicat Ramona motivul pentru care iniţial se autoincriminase.

Citeşte pe adevarul.es cum şi-a presimţit moartea preotul ucis!

Mai multe