Românul Razy are Marea Britanie la picioare – VIDEO

24 aprilie 2011 22:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Un dansator de 28 de ani, originar din ţara noastră, face senzaţie printre străini. Razy Gogonea a fost vedeta celui mai recent show „Britain Got Talent" cu un moment artistic impresionant.

Momentan fără un loc de muncă, Razy şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris la audiţiile din Manchester pentru celebra emisiune-concurs. Iar prima reprezentaţie a fost un succes deplin şi i-a adus calificarea în următoarea rundă. Totul - datorită lui Neo din super-producţia „The Matrix" şi talentului coregrafic special.

Star peste noapte

După publicarea poveştii sale în presa britanică, Razy Gogonea a devenit o adevărată vedetă. Mulţi telespectatori ai show-ului s-au declarat impresionaţi pe forumurile principalelor site-uri de ştiri din Insulă. În plus, înregistrarea postată pe Youtube a contorizat peste 31.000 de vizualizări în mai puţin de 48 de ore.

„WOW! Este tot ce pot spune pentru dans. În niciun caz nu este om ...", a scris un internaut pe dailymail.co.uk.

„Razy pare a fi o persoană drăguţă şi mişcările acelea din Matrix sunt uimitoare!", a comentat altul.

„Sper că publicul britanic îl va sprijini Razy, chiar dacă este din România!", sună un mesaj.

„Nu pot să cred cum a reacţionat publicul. Razy este de fapt un robot construit de Sony şi toţi credeau că e o fiinţă umană adevărată", a glumit un britanic din Swindon.

Totuşi, nu toate comentariile au fost la superlativ. Iată unul dintre „celelalte": „Doar eu am observat că Razy este şomer? Nu poţi nega că omul este foarte talentat, dar poate că ar trebui să caute un serviciu cu aceeaşi energie".

Aşa a intrat în scenă Razy

Juriul a fost dat pe spate

Românul a prezentat în faţa unei săli arhipline şi a unui juriu format din David Hasselhoff, Amanda Holden şi Michael McIntyre o coregrafie inspirată din trilogia SF „Matrix". Razy a intrat pe scenă într-un mod spectaculos, în genunchi, purtând costumul şi ochelarii fumurii ai lui Neo (interpretat în producţia hollywoodiană de Keanu Reeves).

Dansul ce a urmat a durat un minut, dar a fost suficient pentru a convinge „juraţii".

„Mi-ai plăcut Razy, ai arătat lucruri pe care nu le-am văzut la oameni. A fost excelent, tu eşti Neo din Matrix!", a exclamat McIntyre.„Ai fost ca un personaj de joc video", a conchis Hasselhoff, în vreme ce Amanda Holden a preferat să se refere mai mult la coregrafie: „Ai folosit întreaga scenă, ceea ce a fost foarte bine. Bravo!".

Mai multe