«Rooney al Asiei» vrea încălzire pentru poponeţ!

26 decembrie 2010 17:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Vi-l amintiţi pe Jong Tae-Se ca fiind singurul jucător din echipa Coreii de Nord care a plâns la intonarea imnului la meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială din Africa de Sud?

Între timp, cel supranumit „Rooney al Asiei" s-a transferat la VfL Bochum, în liga a doua germană, unde se simte ca acasă.

Ce-i drept, cu un mic inconvenient! Deşi nu ne-am fi aşteptat de la un nord-coreean să aibă asemenea pretenţii, Tae-Se, care este crescut şi locuieşte în Japonia, s-a plâns conducerii clubului că nu are în baie un vas de toaletă prevăzut cu colac încălzit.

De o astfel de toaletă are parte Jong Tae-Se

„Vasele de toaletă de aici nu sunt încălzite, iar aste e neplăcut", le-a transmis Rooney al Asiei şefilor săi, care nu au stat mult pe gânduri.

Pentru că nord-coreeanul este golgheterul echipei, cu opt reuşite, şi pentru că s-a adaptat perfect în fotbalul teutonic, învăţând rapid chiar şi limba germană (cu mici neajunsuri, gen: „Sunt foarte amuzant că am ajuns la Bochum"), nemţii au angajat o firmă de instalaţii sanitare care i-au montat acestuia un „Ganz".

Acum că are şi poponeţul ferit de frig, Tae Se e pus pe fapte mari. „La anul vom promova sigur! ", s-a lăudat „plângăciosul" de la CM în presa germană.

Mai multe