Rooney, prins la curve!

5 septembrie 2010 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai recent jucător prins în ofsaid este starul lui Manchester United, Wayne Rooney, atacant care a plătit 1.200 de lire pentru o partidă de sex în grup alături de două prostituate.

După celebrele scandaluri sexuale în care au fost implicaţi John Terry, Ashley Cole sau  Peter Crouch, i-a venit rândul atacantului naţionalei, Wayne Rooney, să apară pe prima pagină a tabloidelor britanice.

Ziarul "News of the world" a dezvăluit ieri faptul că Rooney şi-a înşelat şi el soţia cu nişte prostituate. Totul s-a petrecut în perioada în care Coleen era însărcinată cu primul copil al cuplului.

Atunci, jucătorul "diavolilor" s-a întâlnit la un casino din Manchester cu o prostituată, Jenny Thompson, o tânără în vârstă de 21 de ani, care i-a picat cu tronc.

Rooney era însoţit de coechipierul său Rio Ferdinand şi i-a dat lui Jenny 1.200 de lire pentru o partidă de sex total. Atacantul i-a cerut prostituatei să mai aducă o prietenă pentru a-i satisface fanteziile în pat: sex în 3. Ferdinand s-a retras, iar Ronney s-a întâlnit în mai multe ocazii la un hotel de cinci stele cu focoasa şatenă şi cu o prietenă a acesteia.

"Mi-a trimis mesaje pe telefon şi m-a plătit cu foarte mulţi bani! Nu părea afectat ca îşi înşală nevasta!", le-a declarat fata jurnaliştilor britanici.

Mergând mai departe cu dezvăluirile, prostituata a mărturisit că nu a fost prea mulţumită de prestaţia din pat a fotbalistului. "Am facut sex în 3 după ce am invitat o prietenă. Totul a durat foarte puţin însă!".

Mai multe