Rose Marie, cu "praf" la nas la prezentarea lui Pescariu - FOTO

15 ianuarie 2011 15:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian Pescariu şi fotomodelele sale au avut mare succes la lansarea colecţiei sale de lenjerie intimă, intitulată "Fortuna Palace Divas", ce a avut loc vineri seară în buricul Capitalei.

Lansarea colecţiei lui Pescariu nu a trecut neobservată, având în vedere că make-up artistul a dorit să lanseze un mesaj împotriva consumului de droguri. Acest lucru s-a petrecut după ce stilistul a ajuns în spital după Revelion, surse din anturajul său afirmând că Pescariu s-a simţit rău din cauza consumului de etnobotanice.

Foto: Dorin Constanda

"Nu am consumat în viaţa mea substanţe de acest gen (droguri - n.r.). Ştiu cine a lansat aceste zvonuri. Este vorba o vedetă care ţine la câteva zile prima pagină a ziarelor", a spus Pescariu, la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, în urma acelui scandal. "Am fost internat în spital pentru că am fost răcit", a adăugat stilistul.

Foto: Dorin Constanda

Astfel, prin prisma acestor întâmplări, Pescariu a dorit să transmită un mesaj împotriva consumului de droguri şi s-a dat pe la nas, alături de frumoasa Rose Marie, cu... făină.

URMĂRIŢI LUNI, LA CLUBBING REPORT, UN INTERVIU CU ADRIAN PESCARIU CARE VORBEŞTE DESPRE SCANDALUL DE REVELION CÂND A FOST ACUZAT DE CONSUM DE DROGURI!

Mai multe