Roxana (ex-Trident), sfâşiată de durere. Ce a păţit fosta cântăreaţă

19 septembrie 2013 5:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Roxanei a câştigat custodia fetiţei de cinci ani şi din acel moment fosta cântăreaţă face tot ce-I stă în putinţă pentru a-şi recupera copila.

"Tatăl ei nu răspunde la telefon ca să vorbesc cu fiica mea. Nu deschide nici uşa de la casă, nici în parc nu iese. O ţine ascunsă. Vreau să meargă la grădiniţa de stat pentru că e mai bună decât una particulară. Vreau o educaţie normală, că e normală, nu să fie tratată ca un copil special. N-am copilul lângă mine, sunt abătută. Nu ştiu ce face. O cresc două bone, dar nu-i pot substitui mama. Mi-e dor de ea şi ei de mine. Voi face tot ce pot să fim din nou împreună", a spus Roxana la Acasă TV.

Pe de altă parte, fostul iubit al Roxanei susţine că micuţa nu vrea să-şi vadă mama şi a povestit cum cântăreaţa a luat copilul cu forţa din casa lui.

"Am semnat o înţelegere prin care îmi ceda custodia. Aveam un program fix, pe care ea nu l-a respectat. La trei ani şi şase luni, a furat-o din casă. A fugit cu ea din casă, fără să îmi zică nimic. A plecat bona cu copilul şi s-a întors bona singură. Am căutat-o, am găsit-o în Craiova în parc, nu ştiam unde stă.", a declarat Marcel într-o emisiune.

EXCLUSIV Roxana ex-Trident s-a dezbrăcat în parc

Roxana ex-Trident, despre întâlnirea cu fiica ei, care acum locuieşte cu tatăl: «Era traumatizată»

Cum s-au jignit Roxana ex-Trident şi Marcel, de faţă cu fetiţa lor

Mai multe