Roxana ex-Trident şi-a făcut concediul cu Andrei Badiu, fostul soţ al Oanei Frigescu

9 iulie 2013 13:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Proaspăt întors din vacanţă, Andrei Badiu, fostul soţ al ştiristei Oana Frigescu a stat de vorbă cu reporterul Poveştiri Adevărate, căruia i-a dezvăluit cum s-a simţit pe litoral.

"Am fost la mare cu Roxana şi fetele noastre, pentru că ele se înţeleg foarte bine. Totul este ok, am o stare de bine când sunt cu ea. Roxana este văzută ca o mamă care le ştie pe toate. De multe ori o întreb dacă un anumit lucru e ok sau nu, iar ea mă ajută cu sfaturi. Fetele se simt foarte bine, iar pe noi ne apropie lucrul ăsta. A fost pentru prima dată când am petrecut vacanţa împreună, pentru că am primit o lună de zile pe timp de vară cu fetiţa mea, prin hotărâre judecătorească. A fost sublim", a declarat aceasta.

Roxana a recunoscut şi ea că s-a simţit bine în concediu, dar a fost mai rezervată în declaraţii.

"Am fost plecată în concediu, cu Andrei şi fetiţele noastre. La început am fot prieteni pentru că ne-au apropiat problemele asemănătoare, iar apoi am devenit şi mai apropiaţi. A fost foarte frumos în concediu, dar nu vreau să dau mai multe detalii, pentru că e viaţa noastră privată şi ne priveşte numai pe noi", a spus aceasta.

Mai multe