Roxana Ionescu şi George Boghian au câştigat «Dansez pentru tine», sezonul al 13-lea

7 decembrie 2012 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Numărul 13 a fost cu noroc pentru George Boghian. Băiatul născut într-o familie săracă şi crescut în plasament şi-a împlinit vineri seară visul şi a câştigat marele premiu la "Dansez pentru tine", în valoare de 60.000 de euro.

Roxana Ionescu a fost cea care l-a ajutat să triumfe în sezonul al 13-alea al show-ului de la Pro TV, unul cu ghinion pentru câteva dintre vedetele invitate. Monica Davidescu, prima parteneră a lui George, s-a accidentat grav, având nevoie de operaţie la ambele picioare. Alertaţi, producătorii i-au găsit o nouă parteneră, pe Roxana Ionescu, iar alegerea s-a dovedit foarte inspirată.

Nici ceilalţi finalişti nu se pot plânge după acest sezon de "Dansez pentru tine". Partenerul Nicoletei Luciu, Attila Hainer, clasat al doilea, a plecat acasă cu 20.000 de euro, iar partenerul Oanei Ioniţă, Ali Kovacs, cu 15.000 de euro.

Roxana Ionescu îşi  ia acasă partenerul  de la «Dansez»!

A trăit ani întregi în centre de plasament şi chiar pe străzi. “Dansez pentru tine” a fost salvarea lui. De azi, pentru George Boghian coşmarul vieţii sale s-a sfârşit. Nu mai trebuie să-şi facă griji dacă va avea sau nu un acoperiş deasupra capului. Roxana Ionescu, alias “Mama Natură”, partenera lui din concurs, îl primeşte la ea acasă.

Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George Boghian, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori chiar şi-a pierdut viaţa.

De-a lungul concursului,figurile de dans executate de Roxana şi George au fost foarte spectaculoase

După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, căci mulţi colegi îl băteau aproape zilnic, George a venit la "Dansez pentru tine" cu certitudinea că-şi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului.

“Mama Natură” şi George au ajuns în finală graţie muncii şi spiritului de echipă

Când a intrat în competiţia visurilor de la PRO TV, parteneră i-a fost actriţa Monica Davidescu. După ce aceasta s-a accidentat grav, George a cunoscut-o pe Roxana Ionescu, alias "Mama Natură", vedeta care a preluat lupta pentru cazul său.

"M-am înţeles foarte bine cu George, e frăţiorul meu, vom face Crăciunul împreună şi o perioadă va sta la mine sau la părinţii mei, pentru că nu are unde să se ducă după terminarea concursului", a mărturisit Roxana, în exclusivitate pentru Click!

Încă de la începutul celui de-al 13-lea sezon, când nici prin gând nu-i trecea că va avea ocazia să revină în ringul visurilor, Roxana a fost foarte impresionată de cazul tânărului, crescut în orfelinat: "«Dansez pentru tine» a însemnat pentru George un punct şi un nou început.

Punct la ce viaţă a avut el până acum şi un nou început pentru că în Buftea şi-a făcut foarte mulţi prieteni, o mică familie. Chiar el a spus că este pentru prima oară în viaţa lui când oamenii vorbesc cu el. Pe mine mă consideră sora lui, iar pe Cocuţa (coregrafa lor, n.r.), o mamă. A făcut el o asociere: mama ne ajută să învăţăm lucruri noi în viaţă şi uneori ne mai şi ceartă".

Iniţial, a dansat cu Monica Davidescu

Monica Davidescu s-a accidentat şi a părăsit competiţia

Partenera-vedetă a lui George Boghian a fost, la începutul concursului, Monica Davidescu. Din nefericire, actriţa a rezistat doar o ediţie. La repetiţiile pentru dansul în ploaie, George a alunecat şi a căzut peste ea. Monica s-a accidentat grav la ambele picioare, fiind nevoită să se retragă de tot din competiţie.

În ediţia cu numărul doi, George a dansat cu o membră a baletului, timp în care Monica îl urmărea cu sufletul la gură din culise. În următoarea săptămână, lui George i s-a găsit o parteneră încă şi mai sexy, cu experienţă în ale dansului  - Roxana Ionescu.

Mai multe