Roxana Ionescu şi mama ei seamănă ca două picături de apă

15 aprilie 2013 19:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Luni seară, Roxana Ionescu şi mama ei, Liliana Ionescu, au fost invitate în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV. Cele două au povestit despre viaţa lor, într-o confesiune mamă- fiică.

Mama Roxanei a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fata ei. "Noi vorbim despre orice subiect. Mi-a povestit totul, de mică. Greutăţile ei mi le-a mai ascuns, pentru că a vrut să mă ferească", a declarat Liliana Ionescu.

Roxana a mărturisit că, în ciuda relaţiei foarte apropiate cu părinţii ei, au fost momente când a preferat să nu le spună acestora anumite lucruri. "Într-adevăr, am avut mici secrete faţă de mama şi tata. Le-am ascuns atunci când încă nu ştiam dacă să fac un pas sau nu. Nu le-am spus că divorţăm decât atunci când am decis să facem pasul acesta", a declarat vedeta.

Deşi sunt mamă şi fiică, Roxana şi Liliana par mai degrabă două surori

"Noi simţeam că ei nu mai sunt ca la început, dar ea nu ne-a spus nimic. Am rămas în relaţii foarte bune cu Laurenţiu. Noi ne avem nimic cu băiatul. Chiar de ziua mea mi-a dat mesaj", a povestit mama Roxanei.

Aceasta are o mare dorinţă în ceea ce o priveşte pe fiica ei, dorinţă din păcate neîmplinită până acum. "Îmi doresc foarte mult un nepoţel. Făt Frumos să fie cum îşi doreşte ea. Să o iubească şi să fie ea fericită", a declarat Liliana.

Mama natură a vorbit şi despre cum trebuie să fie bărbatul ideal, cel alături de care va împlini dorinţa mamei sale de a avea urmaşi. "Trebuie să fie frumos, nu neapărat blond sau brunet. Până acum nu am simţit fluturaşi pentru nimeni. Nici nu mă grăbesc, am timp că îl aştept", a mărturisit Roxana.

Mai multe