Roxana Sârbu (ex-Trident), terorizată de fostul iubit: «M-a bătut în biroul lui!»

23 ianuarie 2013 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, în emisiunea Happy Hour, de pe PRO TV, Roxana Sârbu l-a acuzat pe tatăl fetiţei ei, Marcel Sârbu, că a sechestrat-o în casă, a agresat-o, ba chiar ar fi ţinut-o 10 zile nemâncată, numai să plece din căminul conjugal şi să-i lase lui fetiţa.

"M-a bătut în biroul lui, în baie... Îmi spunea că el m-a făcut om, că el m-a luat de pe stradă şi mi-a făcut buletin, iar eu sunt un zero. El îi spunea mereu fetiţei că mămica este un gunoi", a declarat Roxana în emisiune.

Pe de altă parte, Marcel Sârbu, cunoscut în lumea muzicală ca DMS, a acuzat-o pe fosta lui iubită de infidelitate, că este o mincinoasă şi spune că suferă pentru că nu poate să-şi vadă copilul decât dimineaţa, la grădiniţă.

"Eu m-am despărţit de ea după ce un domn, unul dintre cei 3 iubiţi pe care şi i-a asumat, mi-a mărturisit că a fost cu el, când fetiţa noastră avea doar 8 luni. Mi-a povestit că l-a sunat, noi eram la mare şi l-a chemat în camera de hotel. Noi aveam o femeie în casă, nu ştia să facă nimic, doar să meargă la restaurant, dar a gătit o dată o supă şi eu am lăudat-o. Abia după aceea am aflat că ea a gătit supa pentru a o duce acestui domn. Supa copilului meu. Patru ani de zile, toată relaţia noastră, ea a avut grijă de acest domn", a spus Marcel Sârbu, printr-o intervenţie telefonică în emisiunea Happy Hour.

Mai multe