Ruladă cu ciocolată - Nely Itco

24 martie 2011 17:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Foaia de rulada: Se separă gălbenuşurile de albuşuri, albuşurile se bat spumă cu cele 5 linguri de zahăr, gălbenuşurile cu uleiul, se încorporează apoi în albuşurile bătute iar apoi se adaugă cele 5 linguri de făină treptat.

Se răstoarnă compoziţia pe o foaie de copt într-o tavă şi se coace cca 5-7 minute.

Crema de ciocolată: Se pune pe foc frişca lichidă până dă în clocot apoi se răstoarnă fierbinte peste ciocolata mărunţită şi se amestecă.

Se dă la rece, apoi se adaugă esenţa de rom şi se mixează timp de 3-5 minute.

Se umple foaia de ruladă cu ciocolata şi se rulează .

Se pune glazura de ciocolată peste ruladă când este rece!

Poftă bună!

Mai citeşte:

Profiterol

Deliciu ciocolatos

Tort cu 3 feluri de ciocolată

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe