Ruşii vor melodia lui Ovi de la Eurovision

10 august 2010 13:20   Actualitate
Ultima actualizare:

"Playing With Fire" pătrunde şi în spaţiul rusofon. Piesa compusă de româno-norvegianul Ovi, care a ajuns până pe locul III în finala Eurovision 2010 de la Oslo, va fi adaptată pentru iubitorii de muzică de pe teritoriul Rusiei.

Recent, compozitorul Ovidiu Cernăuţeanu, a semnat un contract pentru realizarea versiunii în limba rusă. Astfel că, după prezenţele, mai mult decât onorante, în top-urile de difuzări şi de vânzări online din Norvegia, Suedia, Danemarca şi chiar Marea Britanie, varianta adaptată în limba rusă a piesei „Playing With Fire" va fi prezentată publicului din ţările ex-sovietice de nimeni altul decât Philip Kirkorov, unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică pop din spaţiul rusofon.

În rolul Paulei Seling, pentru varianta rusă a melodiei, va intra diva ucrainiana Kamalya, artista care a obţinut în 2008 titlul de Miss World.

„Mă onorează faptul că piesa este dorită în spaţiul rusofon. Mă bucur cu atât mai mult cu cât acesta se anunţă a fi doar începutul. Sper să mai colaborez cu producătorii ruşi ce s-au arătat interesaţi să realizeze un întreg album care să conţină compoziţiile realizate de mine", a spus Ovi.

Mai multe