«S-a aruncat de la 8 sub ochii mei»

18 februarie 2010 22:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Lipsa unui loc de muncă şi datoriile tot mai mari au împins-o pe o bucureşteană, de 35 de ani, să se sinucidă. Ieri, Ionela Stoiculescu s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc din cartierul Rahova. Martori din întâmplare la eveniment, Marin Bălaşa a rămas marcat de gestul femeii.

Lucra de nouă ani la o tipografie, însă, în urmă cu o lună, Ionela Stoiculescu a fost dată afară din cauza valului de restructurări. Vestea a venit ca un fulger. Avea rate la bănci, întreţinerea neplătită de ceva vreme.

Gândul că nu avea un serviciu nu-i dădea pace. Toată ziua stătea pe Internet şi căuta un loc de muncă. Până ieri, când a cedat. A vrut să-şi rezolve problemele în felul ei. S-a aruncat de la fereastra dormitorului.

„Eram în balcon şi am văzut ceva căzând. M-am uitat în jos şi am văzut-o acolo, în genunchi. Poate a avut noroc că a căzut pe bucata aceea de pământ, din spatele blocului", ne-a povestit, încă tremurând, Marin Bălaşa, vecinul de la etajul cinci. Înainte de a se arunca, femeia şi-a sunat băiatul.

L-a rugat doar să vină repede acasă. Socrul ei, care era în casă, nu a ştiut însă nimic. „Era acolo, la calculator. Stătea toată ziua în cameră. Era supărată că nu are serviciu şi nu prea mai vorbea cu noi", ne-a spus, cu ochii în lacrimi, Lucian Stoiculescu.

Acum, Ionela se zbate între viaţă şi moarte. Este în comă profundă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Mai multe