S-a întors roata! Andreea Mantea plăteşte după ce s-a iubit cu bărbaţi însuraţi

28 aprilie 2013 12:58   Actualitate
Ultima actualizare:

În plin scandal de despărţire de Ştefan Stan, vocile rele au spus, pe la colţuri, că, pentru Andreea Mantea, s-a întors roata. Până să se implice în această relaţie serioasă cu solistul de la "Vocea României", bruneta s-a iubit şi cu bărbaţi căsătoriţi.

Cel mai elocvent exemplu este aventura prezentatoarei de la Kanal D cu Andrei Ţârdea, care era însurat şi avea un copil. Acesta s-a şi despărţit de nevasta lui, Alexandra, pentru Mantea.

"Îmi place sa stau la el in brate. Cand stau la el in brate nu-mi mai trebuie nimic. Simti cand e cineva al tau. E pentru prima data cand eu stau in casa cu un om, prima data cand ii fac sa manance, cand am grija de el - în afara de tata" , spunea Andreea pe atunci. Andrei nu a fost însă foarte sincer cu Andreea, iar relaţia lor s-a sfârşit.

Andrerea s-a mai aruncat şi în braţele unui bărbat de origine libaneză, Nassser. Acesta era patronul unui restaurant de lux din Bucureşti. "Nu e cazul unei idile între mine şi Nasser. Am deja pe cineva şi credeţi-mă că sunt lecuită de bărbaţii însuraţi! Cum întâlnesc un băiat, îl întreb «Spune drept: eşti însurat?». Glumesc, nici chiar aşa!", declara, la vremea respectivă, Andreea. Chiar dacă Mantea a negat relaţia, cei doi au fost surprinşi împreună şi în 2012.

Mai multe