S-a mulat la bară cu tocuri de 20 cm. Scene fierbinţi la «Românii au talent»

29 martie 2014 19:02   Actualitate
Ultima actualizare:

O blondă sexy, cu forme apetisante, a încins atmosfera vineri seara, pe scena de la „Românii au talent" (Pro Tv). Adina Gherasim, o tânără de 20 de ani din Arad, a venit îmbrăcată într-un costumaş negru, mulat, cu tocuri de 20 de cm în picioare şi a executat un dans captivant la bară.

Toţi bărbaţii şi-au ţinut respiraţia când pe scenă a apărut Adina, o bombă sexy în toată regula. A demonstrat nu doar că arată şi se mişcă bine, dar că are o mobilitate remarcabilă şi forţă în aceeaşi măsură. A dansat la bară, numărul ei fiind pe cât de incitant, pe atât de dificil. "Toţi colegii noştri au avut emoţii pentru tine", i-a spus Andi, la final, în timp ce în culise bărbaţii şi-au înroşit palmele de la atâtea aplauze.

Focoasa blondă provine dintr-o familie de oameni simpli care nu i-au dat voie în cluburi până la 18 ani. De când a descoperit muzica şi dansul, nu a mai putut sta de-o parte.

"Părinţii îmi dădeau bani ca să nu mai merg în club, dar degeaba. Într-un final, mi-au acceptat stilul de viaţă", spune Adina. După ce a terminat liceul, a plecat în străinătate ca dansatoare într-o trupă. A descoperit şi dansul la bară.

"Acest dans e considerat unul dintre cele mai grele numere acrobatice. E atât de greu încât, decât să faci 10 urcări pe bară, mai bine cari 10 roabe cu nisip", spune tânăra, care a primit trei "Da" din partea juriului.

Ea a vrut să-l cucerească pe Smiley

Smiley nu a avut lipici la frumoasa Adina, ci la o altă blondă. Una de 63 de ani, care a venit să demonstreze că talentul nu dispare pe măsură ce trec anii, dimpotrivă.

Doamna îmbrăcată în roz şi împodobită cu o mulţime de gablonţuri a dansat cu foc, ba chiar l-a inclus şi pe Smiley în coregrafia ei, motiv pentru care acesta a fost tachitat de toţi colegii. Paraschiva, pe numele ei de scenă Rosa, nu a trecut mai departe.

    FOTO Blonda care l-a facut pe Mihai Petre să saliveze:«Ruga mi-a fost ascultată»

Mai multe