S-a pozat cu 1.323 de vedete!

16 mai 2014 19:00   Actualitate
Ultima actualizare:

O româncă a reuşit performanţa de a se poza cu peste 1.000 de staruri, atât mioritice cât şi internaţionale. Smiley, Florin Piersic, Loredana, Pepe, Antonia sau Inna sunt doar câteva dintre celebrităţile cu care Gabriela Petca s-a fotografiat, iar colecţia sa include aproape 2.000 de poze.

Mii de fani visează să-i atingă sau să le strângă mâna idolilor! Gabriela (24 de ani) şi-a împlinit acest vis de sute de ori. Tânăra, originară din Puchenii Mari, a venit să studieze jurnalism la Bucureşti.

Florin Piersic

Maria Dragomiroiu

Smiley

„Ca orice copil aveam cântăreţi şi actori preferaţi pe care îmi doream enorm să-i văd măcar o dată. Am făcut şi cursuri de actorie, în speranţa că aşa voi ajunge mai aproape de vedete", ne-a spus Gabriela. Tânăra s-a înscris la mai multe agenţii care recrutează figuranţi pentru emisiuni şi filme. Aşa a ajuns să lucreze zi de zi alături de artişti, iar colecţia ei de poze ar putea intra şi-n Cartea Recordurilor. În patru ani, Gabi s-a pozat cu 1.323 de vedete.

„E minunat! Ca un vis care nu se mai termină. Am poze cu Marin Moraru, Nelu Ploieşteanu, Corina Chiriac, Florin Piersic, Maria Dragomiroiu, Connect-R şi mulţi alţii. Îi pândesc ceva timp, dar nu plec acasă fără poza dorită, ne-a declarat tânăra. Ea  a reuşit să se fotografieze şi cu staruri internaţionale precum Jane Seymour, Jean-Claude Van Damme, Steven Segal, Alexander Rybak sau Nicolas Cage.

Gusttavo Lima

Poza ei preferată rămâne însă cea cu cântăreţul brazilian Gusttavo Lima. „Am aşteptat câteva ore după concert, dar a meritat Gusttavo e perfect! L-am pupat, iar poza am înrămat-o şi stă la loc de cinste în camera mea", ne-a mai spus Gabi.

Mai multe