S-a pus cu ciocanul pe maşina de 423.000 $

16 mai 2013 14:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Tânărul Wang a făcut spectacol la Show-ul Internaţional Auto din Qingdao după ce şi-a făcut cioburi maşina de lux. Întrebat de reporteri de ce îşi distruge maşina, un Maserati Quattroporte, el a explicat că şi-a dus maşina în service la dealerul care îi vânduse bolidul.

Acesta i-a făcut reparaţia la motor folosind piese uzate şi chiar falsuri. Pentru întreaga lucrare, el a plătit aproximativ 1.000 de dolari (3.280 de lei). Recent, a descoperit că a fost păcălit şi s-a dus glonţ la firma de asigurări şi la dealerul auto.

„Sper ca firma producătoare, care are sediul în Italia, să ţină cont de faptul că la o maşină de peste 423.000 de dolari (1.5 milioane lei) partea de service să fie una corespunzătoare, chiar dacă unii clienţi sunt de naţionalitate chineză", a declarat Wang pentru "Qingdao Morning Post".

Wang a folosit un baros în timp ce prietenii lui, pe care i-a plătit cu câte 100 de dolari, au utilizat răngi. Maşina nu a rezistat mai mult de zece minute. Reprezentantul firmei Maserati a declarat, pentru AFP, că regretă nespus faptul că problema a escaladat, în ciuda faptului că putea fi rezolvată extrem de simplu. În 2011, un alt chinez a făcut la fel, distrugând un Lamborghini de 750.000 de dolari (2,5 milioane lei).

Mai multe