S-a sinucis de durere că i-a murit pisica - VIDEO

8 mai 2012 18:49   Actualitate
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce felina care îi alina singurătatea s-a stins în braţele lui, un britanic şi-a pus capăt zilelor.

Pentru Michael McAleese, în vârstă de 44 de ani, Sophie era ca un copil. Britanicul locuia singur, alături de felină, într-un apartament închiriat din Poole, Dorset. Pisica o primise cadou de la proprietara casei: „Imediat ce a văzut-o, Michael s-a îndrăgostit de ea. Eram deseori plecată, iar el o îngrijea. A fost distrus atunci când Sophie a murit. M-a sunat în miez de noapte", a povestit Adriana Van Dijk, citată de Daily Mail.

La cei 13 ani ai săi, Sophie a făcut atac de cord. Trei zile, bărbatul nu a putut suporta ideea că mâţa şi-a pierdut toate cele nouă vieţi, dormind cu trupul neînsufleţit în braţe. În cele din urmă, mirosul a devenit mult prea puternic, astfel că a fost nevoit să apeleze la o firmă specializată, pentru a o incinera.

Angajatul care a venit să preia corpul pisicii a fost prima persoană căreia bărbatul i-a spus despre decizia sa de a o urma pe Sophie în lumea de dincolo, a povestit sora lui Michael McAleese. După cinci zile de la moartea felinei, el a postat pe YouTube un montaj de fotografii, iar apoi s-a pregătit pentru ce urma să facă. După alte trei zile, britanicul şi-a pus capăt zilelor, luând o supradoză, în apartamentul pe care îl împărţise doar cu pisica sa.

Mai multe