S-a sinucis pentru că amantul nu o lăsa să se întoarcă la familie

30 ianuarie 2010 7:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Ionela şi Eugen Cazan s-au căsătorit în 2004 în judeţul Gorj, când ea avea 15 ani şi el 26 de ani. În 2006 au născut un copil, Mario Gabriel, şi s-au mutat în Timişoara pentru a lucra ca şi muncitori la bandă într-o fabrică din oraş.

Cei doi s-au înţeles foarte bine, până în vara anului trecut, când, potrivit fratelui ei, tânăra şi-a luat un al doilea job, vânzătoare la barul satului, devenind totodată şi amanta patronului. „Vara trecută s-a angajat la barul din sat şi a avut o relaţie cu patronul, Florin Ciortea", povesteşte tânărul.

„A ameninţat-o că-i împuşcă soţul"

Tânărul a mai spus că în momentul în care soţia lui Ciortea a aflat de idila soţului şi a fetei, Ionela a vrut să se reîntoarcă la familie şi să îl lase pe patron să îşi vadă de familie. „Tot timpul a vrut să se întoarcă la familie. Cumnatul tot timpul o chema, îi trimitea mesaje că o aşteaptă, dar Ionela îmi spunea că nu o lăsa patronul şi o ameninţa că dacă se întoarce o să fie coşmarul ei, că îl caută pe Eugen şi îl împuşcă", a povestit băiatul.

Soţul a depus actele de divorţ, iar când a venit sentinţa, fata s-a spânzurat în podul casei.

Eugen Cazan a fost astăzi la morga din Deta pentru a-şi lua fosta soţie să o ducă în Oltenia pentru înmormântare. „Numai eu ştiu câte mesaje i-am trimis. Din cauza lui Florin Ciurtea s-a omorât", a spus Cazan.

Amantul la care face referire acesta este un om de afaceri cu trei copii din Moraviţa. Acesta nu a fost de găsit, iar soţia acestuia nu a vrut să comenteze situaţia.

Mai multe