S-a supărat Chivu: «Nu mai vorbesc un an!»

28 mai 2010 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei a apărut vineri în faţa ziariştilor, la conferinţa de presă, dinaintea meciului cu Ucraina, şi a făcut un anunţ şoc.

„Un an de zile intru în silenzio stampa. Dacă nu vă convine puteţi să-mi luaţi banderola", a afirmat Chivu. Înainte de asta el a avut o reacţie ironică la adresa rezultatelor obţinute la echipele de club, spunând că „degeaba câştigă unii cupe şi campionate...".

Vezi aici echipa probabilă a României în amicalul cu Ucraina

El a explicat ulterior ce avrut să transmită prin asta. „Nu avem valoare, de asta nu ne calificăm la Mondiale. Acesta este adevărul. Lipsa de valoare îşi spune cuvântul. Trebuie să fim uniţi şi să muncim împreună, deoarece valoarea echipei e dată de valoarea jucătorilor pusă în slujba echipei. Degeaba câştigă unii trofee, inclusiv eu, pentru că valoarea echipei o dau toţi jucătorii, nu fiecare separat", a declarat Chivu, după care şi-a anunţat retragerea de pe scena publică timp de un an.

Selecţionerul a afirmat ieri că are în vizor 35 de jucători pentru preliminariile Euro 2012. „Mă interesează foarte mult să creăm un grup unit. Nu avem nevoie de un lider, ci de o echipă", a afirmat Lucescu jr., care le-a cerut jucătorilor să ia în serios toate cele trei amicale pe care România le va juca în perioada următoare.

„Mă interesează rezultatele", a punctat el.

Tricolorii s-au plimbat vineri prin oraşul Lvov, acolo unde sâmbătă vor juca împotriva Ucrainei

Mai multe