S-a trezit mire fără voia lui

2 noiembrie 2014 23:45   Actualitate
Ultima actualizare:

De necrezut! Îndrăgostită nebuneşte de Felipe Comparini, Lenyenne de Oliveira a pus la cale un şiretlic să se mărite cu acesta. Femeia l-a invitat la nunta unui văr, dar de fapt organizase propria nuntă cu el.

Se cunoscuseră de numai câteva săptămâni pe o reţea de socializare de pe Internet. Însă, pentru Lenyenne de Oliveira, de 21 de ani, din Rio de Janeiro, a fost destul pentru ca să se îndrăgostească de Felipe Comparini (26 de ani) şi să facă orice îi stă în putinţă să-i fie mire. Chiar şi fără voia lui!

Recent, femeia şi-a organizat nunta cu el în cele mai mici detalii. Numai că Felipe habar nu avea ce i se pregătea. Lenyenne l-a minţit că ar fi fost nunta vărului ei şi Felipe a acceptat să o însoţească la distracţie.

Numai că, atunci când a ajuns la faţa locului, i s-a părut ciudat să nu vadă cine era mirele. Lenyenne a avut grijă să nu se îmbrace în mireasă, deşi în rest totul era pregătit cu minuţiozitate pentru nunta ei. Felipe a văzut că invitaţii au început să-i felicite, dar nu înţelegea nimic. A rămas şocat când a fost adus un preot ca să-i cunune. Nu-i plăcea de Lenyenne şi oricum nu avea nici un gând să se însoare cu ea sau cu altcineva în curând. Au fost momente penibile, în care nu ştia dacă s-o ia la goană sau să facă scandal. În cele din urmă, mai de ruşine, mai impresionat de curajul femeii, a spus “da”.

“S-au făcut numai glume pe seama mea pentru că am acceptat s-o iau de nevastă. Însă am considerat că ceea ce a făcut ea a fost o dovadă de mare dragoste”, a explicat Felipe Comparini.

Mai multe