S-au întrecut în ajutoare

11 iulie 2010 19:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Zilele acestea, Mircea Badea, Dan Diaconescu, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Cristi Brancu şi soţia sa, Oana Turcu au făcut donaţii impresionante.

Mihaela Rădulescu: 3.000 €

Săptămâna trecută, Mihaela a anunţat că onorariul său, de 3.000 €, primit în Clubul Princess, va ajunge la oamenii din Moldova care au rămas fără case. "Cât timp am stat în România, mi-am luat mai multe job-uri şi banii i-am dăruit!", a spus vedeta.

Andreea Marin: 500 de hăinuţe pentru copii

Gestul filantropic al Mihaelei a fost urmat la scurtă vreme de Andreea Marin, colega ei de breaslă: "Am hotărât, împreună cu prietena şi colega mea Irina Schrotter, să facem hăinuţe, în fabrica de la Iaşi unde lucrăm la colecţia Violet, pentru 500 de copii din Moldova",a declarat, zilele trecute, Andreea Marin.

Oana Turcu şi Cristi Brancu: o casă

Oana Turcu şi Cristi Brancu au făcut mai multe donaţii. Ei au promis că vor remobila casa unuia dintre sinistraţii din Săuceşti: „Ne-am hotărât să oferim unei familii de sinistraţi o casă foarte frumoasă, din comuna Pufeşti, jud. Vrancea, care a fost a bunicului meu. Casa are cinci camere, este complet mobilată, are fântână în curte, grajduri, vie şi pomi fructiferi", ne-a declarat Oana Turcu.

Dan Diaconescu: şapte camioane cu ajutoare

Patronul postului OTV a încărcat şapte camioane de ajutoare şi a mers personal în comuna Săuceşti, din judeţul Bacău, pentru a le oferi sinistraţilor.

Dan Diaconescu a fost aşteptat de câteva sute de localnici, care s-au bătut pentru hainele, alimentele şi bidoanele cu apă, pe care le-a adus. Vedeta a promis că va strânge el însuşi bani pentru a construi digul din localitate, din cauza căruia s-a produs nenorocirea.

Mircea Badea i-a făcut cadou maşina sa Kia unui angajat de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Dorohoi. Bărbatul a plecat să salveze oamenii afectaţi de viitură numai că, în acest timp, maşina i-a fost luată de puhoaie. Vedeta Antena 3 a mai donat şi cărţi în valoare de 2.000 de euro. Vom mânca pâine proastă.

Grâul este sub ape!

La toamnă, vom avea de ales în magazine: ori cumpărăm pâine scumpă făcută cu făină din import, ori luăm mai ieftină şi de calitate scăzută, din făină românească.

Agricultorii, care anul acesta au mizat pe producţia de grâu, au dat-o în bară din cauză că, până acum, abia au reuşit să recolteze 10-15% din suprafeţele cultivate. Asta pentru că, vremea instabilă a dat peste cap culturile, grâul încolţind deja în spic.

Aşa că, la toamnă, pâinea făcută din făina românească va fi una de calitate scăzută. „Calitatea grâului este depreciată, iar asta înseamnă că vom avea o pâine de proastă calitate", a spus Constantin Bazon, preşedintele Asociaţiei Cultivatorilor de Cereale.

Agricultorii spun că nu au avut asemenea probleme în ultimii 25 de ani şi se tem că nu vor avea recoltă, nici măcar cât să obţină sămânţa pentru toamnă.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO-Vezi aici cum a salvat un ţăran din Şendreni oraşul Galaţi!

Vezi aici cum se implică Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu în ajutorul sinistraţilor!

Înger păzitor» pentru 8 copii

Mai multe