Sabău l-a sunat pe Dayro din Antalya!

16 ianuarie 2010 19:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Marian Iancu şi Gigi Becali s-au înţeles pentru trans­­ferul definitiv al columbianului la Timişoara, în schimbul sumei de 450.000 de euro. Sabău l-a sunat pe Dayro şi l-a convins să i se alăture mai repede lotului aflat în cantonament în Turcia.

Timişorenii, care au plecat ieri de dimineaţă la un stagiu de pregătire în Antalya îi oferă lui Moreno, un salariu de 150.000 de euro, aproape de trei ori mai mare decât la Steaua.

Dayro se află de o lună în ţara sa natală, iar soţia acestuia nu mai vrea să audă de Bucureşti şi România. Cu toate astea, nicio echipă din Columbia nu i-ar putea satisface lui Dayro pretenţiile financiare.

Mai mult, nici banii pe care Gigi Becali îi solicită, ar fi cam imposibil de achitat pentru columbieni. Latifundiarul din Pipera a plătit în urmă cu două sezoane 2 milioane de dolari pentru Dayro Moreno de la Once Caldas, echipă care, acum, nu vrea să achite nici măcar un sfert din această sumă.

Se pare că fotbalistul şi-a dat acordul de a juca la formaţia de pe Bega după ce a primit un telefon de la Neluţu Sabău. Potrivit surselor noastre, jucătorul se va întâlni cu noii coechipieri în aceste zile pentru a se adapta cu grupul.

Mai multe