Sacrificiu uluitor! Ea este femeia care a trecut prin 75 de zile de travaliu!

9 martie 2012 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Joanna Krzysztonek a dovedit că va fi o mamă bună chiar dacă niciunul din copiii săi nu era încă născut.

Iniţial ea a avut tripleți , dar din cauza coplicatiilor a pierdut unul din bebeluşi când era însărcinată în doar 22 de săptămâni.

Odată cu pierderea copilului , proaspatei mămici i s-a declanşat travaliul , iar pentru ca ceilalți doi să poată supraviețui Joanna a fost nevoită să stea într-o poziție incomodă , înclinată în jos timp de 75 de zile.

Femeia în vârstă de 31 de ani s-a prezentat la spitalul din Worclawa suferind de complicații după 22 de săptămâni de sarcină.

Din păcate unul dintre tripleți a murit dar a existat posibilitatea că ceilalţi doi să supraviețuiască dacă mamă ar fi stat înclinată la 35 de grade în jos.

"M-am simțit foarte ușurată când am auzit că existau șanse să-mi păstrez sarcină și să le dau copiilor posibilitatea de a se naşte cu success. Tot acest timp m-am gândit numai la ei"

Astfel pe 15 februarie 2012 Joanna a dat naștere fiicei sale Iga și fiului Ignacy prin operaţie cezariană.Cei doi vor rămâne în incubatoare speciale și se așteaptă să părăsească spitalul în scurt timp.

Mai multe