Salman Khan, ţi-a revenit memoria?

31 octombrie 2013 16:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai râvnit star indian s-a hotărât să nu se mai ascundă. Salman Khan a mărturisit că e prieten cu Iulia Vântur pe care a cunoscut-o în timpul unei vizite în România.

Hotărât lucru, prezentatoarea de la PRO TV, Iulia Vântur (33 de ani), l-a cucerit pe cel mai cunoscut actor de la Bollywood, Salman Khan (47 de ani). După ce la sfârşitul lunii septembrie, într-un interviu acordat pentru HT Café, starul indian punea întrebarea ciudată "Iulia? Care Iulia? Cine e Iulia", iată că acum recunoaşte că este prietena sa.

Într-o conversaţie cu o admiratoare româncă, prin Google Hangout, el şi-a dezvăluit secretele: "Am fost acolo (în România) pentru un film intitulat Kyun Ki (turnat în 2005). Nu am mai fost acolo de atunci. Mi-ar plăcea să vin în România. Am o prietenă în România. Numele ei este Iulia", scrie "Hindustan Times".

Întrebat cu insistenţă de reporterii indieni despre relaţia sa cu Iulia Vântur, Salman Khan a tot evitat să răspundă. Presa din ţara sa a scris îndelung despre cei doi, vehiculând că urmau să se căsătorească, dar se opunea cu îndârjire tatăl lui.

În timpul lungii călătorii pe care Iulia a făcut-o în India, începând din luna mai, ziariştii indieni au scris că ea a fost găzduită în casa părinţilor starului şi dădeau ca sigură ştirea că românca este aleasa starului cu o avere estimată la 300 de milioane $. Numai că prezentatoarea TV s-a întors, pe neaşteptate, în România, în luna iulie.

VIDEO Salman Khan a uitat-o pe Iulia Vântur! Cum arată cea pe care o vrea acum

Salman Khan se face că nu o ştie pe Iulia Vântur

Iulia Vântur, supărată pe Salman Khan

Mai multe