Salvaţi-o pe Silvia! Leucemia poate fi învinsă!

5 mai 2010 15:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Silvia Gîlea continuă să spere că va învinge cumplita boală care acum a ţintuit-o într-un pat de spital. Vă mulţumeşte tuturor pentru că îi daţi speranţa că nu va rata Bacul.

Despre Silvia am scris şi în urmă cu o săptămână. Era un apel către liceeni pentru o colegă de-a lor, dar şi un mod de a-i spune "La mulţi ani!" fetei care împlinise duminica trecută 17 ani, conectată la o prefuzie.

Silvia are leucemie acută limfoblastică, iar în clipa în care medicul i-a pus diagnosticul tot universul ei s-a năruit. I-au fost aproape colegii din clasa a X-a, sora şi frăţiorul ei de 10 ani.

Ei îi spun mereu că totul va trece, că şi alţii au reuşit să învingă boala şi că ea nu va face excepţie. Silvia ştie însă că va fi greu, fiindcă părinţii nu au de unde strânge suma de 120.000-150.000 de euro, necesară unui transplant de măduvă.

"Aşa a crezut şi Daniel Răduţă, bolnav şi el de leucemie ca şi tine, şi uite că oamenii i-au sărit în ajutor şi acum e aproape de transplant", o încurajează, în permanenţă, una din prietenele sale.

Aceasta şi-a mobilizat colegii, a trimis mailuri la toţi cunoscuţii, a făcut apeluri pe net şi a scris la ziare. Îi şterge Silviei lacrimile şi o asigură că totul va fi bine, iar la balul de absolvire va fi cea mai frumoasă fată.

Campania "Din inimă pentru copii" a inclus-o în programul ei, aşa că vă rugăm să o sprijiniţi pe Silvia să strângă banii necesari transplantului.Sunaţi-ne la 021.407.76.80 şi vă vom spune cum puteţi să o faceţi!

Dragi colegi din toată ţara,

În primul rând am dori să vă transmitem toate urările noastre şi calde salutări. Dorim să împărtăşim cu voi vestea tragică a cărei apariţii a schimbat întreaga viaţă a unei adolescente plină de viaţă ca şi noi.

Numele ei este Gilea Silvia, o fată al cărei zâmbet a dispărut brusc după ce a primit vestea. A fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, o boală care avansează cu o viteză uluitoare.

Are doar 17 ani şi este în clasa a X-a. Provine dintr-o familie cu o situaţie financiară mai puţin favorabilă pentru depăşirea acestei crunte boli.

Mai avem doi ani de liceu, şi sincer nu am vrea să-i risipim fără prezenţa ei. Dorim să ne amintim de anii de liceu cu drag, fără ca filmul amintirilor noastre să fie pătat de o asemenea tragedie. Luptăm pentru ea, însă nu vom reuşi decât cu ajutorul vostru.

Momentan colega noastră este internată la Spitalul „Sfânta Maria" din Iaşi , dar banii reprezintă o problemă majora. Orice donaţie este binevenită, indiferent  de sumă.

Timpul nu este de partea noastră, dar împreună vom reuşi!

Vă mulţumim, şi sperăm ca această scrisoare să ajungă în inimile voastre.

Clasa X SN3 a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu", Bârlad

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Mai multe