Aceste alimente stopează dezvoltarea celulelor canceroase!
Una din cele mai mari probleme de sănătatea ale secolului, cancerul, afectează tot mai multe persoane. Anumite alimente te ajută să ții această maladie la distanță.
Numărul mare de pacienți afectați de diferitele forme de cancer i-a determinat pe cercetători să studieze mult mai amănunțit acest fenomen astfel că ai eu ajuns la concluzia conform căreia în organismul uman există o moleculă denumită TIC 10 care este responsabilă cu activarea unei proteine ce ajută corpul uman să lupte împotriva celulelor canceroase, oprind dezvoltarea tumorilor.
Turmericul conține antioxidanți
Unul dintre studiile făcute la Munchen asupra proprietăților acestui condiment a scos la iveală faptul că datorită cantității mari de antioxidanți pe care îi conține, turmenicul inhibă formarea metastazelor. Nu se cunosc efecte secundare ale consumului de turmenic.
Deși se regăsește mai ales în bucătăria indiană, curcuma, substanța principală din turmenic se bucură de adevărate proprietăți antiinflamatoare, este capabil să calmeze tusea și durerea de gât dar și să prevină depresia.
Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente combat cancerul!