Află ce toxine se găsesc în multe alimente sănătoase! Vezi ce pericole se ascund în fructe şi în legume!
Mulți dintre noi tind să adopte un stil de viață sănătos, incluzând în dietă produse alimentare sănătoase și consumând cât mai multe fructe și legume.
Specialiștii avertizează că anumite substanțe din aceaste alimente ar putea fi toxice, transformându-le în produse alimentare care ne-ar putea face mai mult rău decât bine.
Cartofi verzi încolțiți
Se știe că în aceștia se află alcaloizi, chaconină și solanină, care cauzează forme ușoare de migrenă și somnolență. Consumarea de legume crude constituie o amenințare mai mare, deoarece există un risc crescut de infectare cu microbi, cum sunt E coli și salmonella. Consumul de legume crude, care nu au fost bine spălate și fructe ce au fost tăiate și expuse la aer, pot duce la infecții gastrointestinale.
Află pe clickpentrufemei.ro ce alte alimente sănătoase pot fi, de fapt, periculoase.