Alimente care previn cancerul la colon. Include-le în meniu şi îţi prelungeşti viaţa!
Statistic, cazurile înregistrate de cancer la colon sunt în creştere, iar boala îi loveşte pe adulţi începând cu vârste tot mai reduse. Ereditatea nu poate fi controlată, din păcate, însă factorii care ţin de greutate şi de alimentaţie sunt la dispoziţia noastră. Află care sunt alimentele care reduc riscul de cancer şi ai grijă de sănătatea ta!
Înainte de a trece la produsele alimentare pe care trebuie să le introduci în meniu cât mai des, este bine să ştii ce aliment creşte incredibil de mult riscul de a suferi de cancer. Cancerul de colon reprezintă unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer din întreaga lume. În multe situaţii, cauza este neclară, deşi potenţialii factori de risc includ creşterea în greutate, un stil de viaţă sedentar şi o dietă săracă în elemente nutritive. Dacă mănânci multă carne roşie şi/sau procesată şi consumi mai mult de două băuturi alcoolice pe zi, îţi creşti riscul de îmbolnăvire, avertizează medicul Anna Taylor, de Cleveland Clinic.
Citește aici care sunt alimentele cu cele mai puternice efecte împotriva cancerului intestinal.