Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

31 martie 2019 15:16   Sănătate
Ultima actualizare:

Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni.

Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar. 

Fumatul este cauza principală a acestui tip de cancer. Cercetările arată că riscul ca un fumător să dezvolte cancer pulmonar este redus cu 30% dacă introduce usturoiul în alimentaţia sa. 

Potrivit studiului la care au participat 1.424 de pacienţi cu cancer de plămâni cu 4.500 de adulţi sănătoşi, cei care au mâncat usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână erau mai puţin predispuşi să dezvolte cancer de plămâni, chiar dacă fumau.

Află pe clickpentrufemei.ro cum consumi usturoiul corect!

Beneficiile uluitoare are sucului de pătrunjel

”Depresia duce la cancer. Carnea scurtează viaţa” - Ce sfaturi îţi oferă Prof. Dr. Leon Dănăilă

Mai multe