Carnea roșie, pericolul din farfuria ta! Află ce efecte devastatoare are asupra corpului!

10 martie 2015 13:37   Sănătate
Ultima actualizare:

Parcă o masă nu este copioasă fără o porţie de friptură de vită sau de porc. Ei bine, carnea roşie este unul dintre cele mai periculoase alimente pentru organism. Iată cum îţi afectează carnea roşie sănătatea!

Carnea roşie declanșează boala Alzheimer

Cercetătorii sunt de părere că două proteine, aflate în componenţa cărnii, tau şi beta-amiloide se acumulează în creier şi omoară celulele nervoase. Consecinţa este creşterea riscului de a face Alzhemier la vârste mai înaintate. De asemenea şi excesul de  fier în organsim este un factor declanşator al acestei teribile maladii, iar în carnea roşie se găseşte din belşug.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte efecte nocive are consumul de carne roşie asupra corpului.

Mai multe