Cele mai sănătoase săpunuri: 4 alegeri perfecte

6 martie 2015 23:51   Sănătate
Ultima actualizare:

Nu ar trebui să vă surprindă faptul că majoritatea săpunurilor care sunt vândute în magazine conţin o cantitate mare de substanţe chimice despre care mulţi dintre noi nu am auzit niciodată. Dacă sunteţi îngrijorat cu privire la toxinele pe care le utilizaţi zi de zi, Click! a făcut o selecţie cu cele mai sănătoase săpunuri care vă vor îmbunătăţi simţitor aspectul pielii.

Cele mai sănătoase săpunuri nu sunt expuse pe rafturile magazinelor. Săpunurile dăunătoare ne atrag cu aromele proaspete, curate şi luminoase, dar şi cu ambalajele pline de culoare, dar ştim ce conţin cu adevărat? Ingredientele folosite în unele săpunurile comerciale duc la piele uscată şi chiar leziuni. Citeşte mai jos despre cele mai sănătoase săpunuri şi alege-l pe cel preferat.

Cele mai sănătoase săpunuri: Ce să alegem pentru o piele catifelată şi frumoasă

  • 1. Săpunurile naturale. Acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de săpunuri handmade (n.r lucrate manual) şi se numără printre cele mai sănătoase săpunuri, deoarece sunt lipsite de chimicale, sunt realizate din ingrediente naturale şi oferă o mulţime de beneficii utilizatorilor. Ele sunt diferite de săpunurile produse în masă, prin faptul că au în compoziţie şi proprietăţi care ajută pielea şi o protejează. Pentru cei care doresc să ştie care sunt cele mai sănătoase săpunuri naturale le puteţi comanda de aici.
  • 2. Săpunurile organice. Ele nu se prezintă în ambalaje superbe şi nici nu au forme deosebie, dar se regăsesc în top 4 cele mai sănătoase săpunuri. Multe dintre acestea nu fac spumă, lucru care este benefic pentru organism, deoarece spuma poate conţine şi ingrediente sintetice, dăunătoare. Săpunurile organice nu provoacă senzaţia de piele uscată, sunt unele dintre cele mai sănătoase săpunuri, au un conţinut mare de nutrienţi şi vitamine.
  • 3. Săpunurile Douce Nature au o formulă testată sub control famaceutic, au textură densă sunt garantate fără EDTA (n.r acidul etilendiaminotetraacetic), grăsimi animale, coloranţi şi parfum de sinteză. Puteţi alege dintre cele mai sănătoase săpunuri din varietatea largă expusă.
  • 4. Săpunurile cu ingrediente apicole. Cea mai sănătoasă protecţie pentru piele este una naturală, respectiv hidratarea cu propolis. Săpunurile pe bază de miere sunt foarte bune pentru persoanele care au probleme cu acneea. Săpunurile pe bază de polen fac parte din cele mai sănătoase săpunuri deoarece hidratează pielea, o curăţă şi o catifelează.

Cele mai sănătoase săpunuri - FOTOGALERIE

Mai multe