Ciupercile, alimentul ideal în perioada de post. Au beneficii uimitoare: te ajută să slăbeşti şi îţi cresc imunitatea
În plină perioadă de post, printre cele mai consumate şi gătite alimente se regăsesc ciupercile. Trebuie să ştii că pe lângă faptul că pot fi integrate în numeroase preparate de post, ciupercile au proprietăţi benefice pentru organism. De exemplu, consumul regulat asigură un sistem imunitar ridicat, iar faptul că sunt sărace în calorii te poate ajuta să slăbeşti.
Ciupercile pot fi introduse cu succes în dieta voastră zilnică, mai ales în Postul Paştelui, cel mai lung şi aspru dintre toate cele de peste an. Iată o listă cu beneficii pe care acest aliment le are asupra organismului!
Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”Adevărul despre coronavirus. Se ia sau nu de pe haine ori alimente?! Anunţul făcut de Raed Arafat