Cum să scapi rapid de ridurile din jurul ochilor

21 ianuarie 2016 10:49   Sănătate
Ultima actualizare:

Liniile fine apărute în jurul ochiilor, cunoscute și sub denumirea de riduri de expresie sau ,,laba gâștii'' apar odată cu trecerea timpului, din cauza contracțiilor repetate a mușchilor feței (atunci când ne încruntăm sau râdem).

Tot în ceea ce privește zona ochilor, pielea are nevoie de o îngrijire specială și atentă, întrucât aceasta este mai sensibilă și se ridează mult mai ușor.

Potrivit specialiștilor, una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de ridurile din jurul ochilor sunt injecțiile cu Botox, care relaxează și paralizează temporar mușchii feței. Însă, nu toate femeile suportă ideea de a fi înțepate sau de a apela la tratamente cosmetice costisitoare, așa cum este această procedură.

Vestea bună este că există soluții naturale care pot atenua semnificativ ridurile din jurul ochilor, dacă acordăm o atenție sporită îngrijirii pielii. Iată câteva tratamente naturiste eficiente!

Papaya și zahăr

Acest fruct exotic conține enzime care îndepărtează celulele moarte ale pielii, în timp ce vitamina C stimulează producția de colagen.

Află pe clicksanatate.ro ce alte măști te scapă de ridurile din jurul ochilor

Mai multe