De ce merită să mănânci miere cu scorțișoară dimineața

21 noiembrie 2017 11:14   Sănătate
Ultima actualizare:

Dacă simți nevoia de a consuma ceva dulce alege întotdeauna mierea de albine. Află ce afecțiuni te ocolesc dacă iei miere în combinație cu scorțișoară!

Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm că este un podus natural realizat în stupi și oferă o serie de nutrimenți de cea mai bună calitate organismului uman.

Scorțișoara, folosită mai ales pentru a condimenta anumite preparate, în combinație cu mierea de albine se transformă într-un adevărat leac pentru corpul tău, mai ales dacă alegi să le consumi dimineața pe stomacul gol.

Combinarea acestor alimente naturiste s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei serii de afecțiuni,fiind capabilă să neutralizeze multe virusuri, să reducă nivelul de colesterol rău dar și nivelul de zahăr din sânge. Însă acestea sunt doar câteva dintre întrebuințările minunate ale acestei combinații.

Adjuvant în boli de inimă

Tot ce trebuie să faci pentru a menține sistemul cardiovascular sănătos este să ai grijă al alimentația ta, să elimini de tot prăjelile și produsele de patiserie sau fast food și să amesteci 100 grame de miere de albine cu 1-2 lingurițe de scorțișoară.

Întinde amestecul pe o felie de pâine prăjită și consumă-l la micul dejun pentru o lună de zile.Ar trebui să amesteci 100 de grame de miere cu 2 lingurițe de scorțișoară și s-o intinzi pe o felie de pâine în fiecare dimineață. Întindeti pe o felie de paine acest amestec (nu tot, ci 1-2 lingurițe, astfel încât să acoperiți întreaga felie) și consumați zilnic timp de 30 de zile. Acest obicei va reduce nivelul colesterolului și riscul de atac de cord.

Află pe Clicksanatate.ro cât timp se ține cura cu miere pentru a scăpa de arsuri la stomac!

10 întrebări despre ulcer

Salvia alină durerile menstruale

Mai multe