FOTO Coşmarul COVID-19. Mărturisirile cutremurătoare ale unei femei care se luptă cu noul coronavirus de 10 luni

17 noiembrie 2020 12:12   Sănătate
Ultima actualizare:

Nic Kimberley, un fost jurnalist BBC în vârstă de 53 de ani, susţine că are simptome COVID-19 încă de la sfârşitul anului trecut, când a luat contact cu câţiva chinezi din Wuhan, şi nici până-n ziua de azi nu i-au trecut.

Nic, din Worcester, e de părere că a luat virusul Crăciunul trecut, când a mers într-o vacanţă în Caraibe şi s-a întâlnit în aeroport cu câţiva chinezi din Wuhan, oraşul de unde s-a răspândit noul coronavirus. Justa jurnalistă britanică şi-a petrecut concediul în pat, cu febră, tuse şi senzaţia că n-avea gust şi miros – simptome specifice COVID-19. Însă, la acea vreme, nimeni nu ştia de coronavirus şi nici cum să trateze o persoană care avea asemenea simptome. Kimberley a parcurs un drum dificil şi îndelungat până să fie diagnosticată, lucru care n-a fost deloc benefic organismului ei greu încercat.

Diagnostic întârziat

Când Nic s-a întors acasă, în Cheltenham, din concediu, nu se simţea deloc bine. S-a dus imediat la medicul ei de familie, pentru a vedea ce anume îi cauza asemenea simptome, iar doctorul a ridicat din umeri, depăşit de situaţie, suspecând doar gripa porcină.

Citește aici detalii despre evoluția bolii, investigațiile pe care le-a făcut femeia și după cât timp a fost diagnosticată cu virusul COVID-19. De asemenea, află cum s-a manifestat și se manifestă în continuare infecția în corpul ei.

Mai multe