Iată ce alimente previn atacul de cord!

21 mai 2015 13:40   Sănătate
Ultima actualizare:

Potrivit celui mai recent studiu realizat de cercetătorii de la Şcoala de Sănătate Publică din cadrul Universităţii Harvard, consumul grăsimilor esenţiale de tipul Omega 6 scade semnificativ riscul apariţiei unui atac de cord. Iată câteva alimente care pot preveni atacul de cord!

Alimente care previn atacul de cord: merișoare

Sunt utilizate de mult timp în maladiile tractului urinar, însă studii recente au demonstrat că au numeroase alte beneficii - îmbunătăţesc sănătatea inimii şi pe cea orală, previn anumite forme de cancer şi ajută la reducerea efectelor infecţiilor. Au un conţinut ridicat de polifenoli, cu calităţi antioxidante, antiimnflamatoare şi antimicrobiene.

Alimente care previn atacul de cord: semințele de chia

Popularitatea lor a crescut în ultimii ani şi acest lucru nu este o surpriză, întrucât au un nivel ridicat de nutrienți şi sunt slabe din punct de vedere caloric.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente au grijă de sănătatea inimii

Mai multe